Five working days a week plus sometimes but not always at weekends (Sat. & Sun.)
I would expect to do an eight hour day over the weekend.
07:00am. > 09:00am. ONLINE + DAILY REMINDERS 2 hours
09:00am. > 11:00am. OFFLINE 2 hours
11:00am. > 14:00pm. ONLINE 3 hours
14:00pm. > 20:00pm. ONLINE 6 hours
20:00pm. > 22:30pm. OFFLINE 2.5 hours
22:30pm. > 23:30pm. ONLINE 1 hour
23:30pm. > 07:00am. OFFLINE 7.5 hours
68 hour working week.